Чому бог мені не допомагає чому багато хто так думає

бог - це ім'я негативного вампіричні істоти.

Правильна назва того, кого ви маєте на увазі, -

Він нам - ніякий не пан, а хоче бачити в нас вільних людей.

А бог - він дійсно бажає собі рабів. Той, хто в молитві каже: "Господи, Боже мій, я - твій раб", прив'язується до негативних силам, а від них добра не жди. Звичка все робити з чуток, не дивлячись, наосліп і створює звичайну дику безпросвітну дурість.

Але і Творець не втручається в земне життя людей: він займається виключно духовними запитами.

І президенти не бігають як сантехніки та електрики по квартирах.

Тепер ви розумієте, що ваше запитання треба інакше формулювати.

Людині від народження дано право вибору. піти наліво або направо, любити цю людину або не любити, стати перукарем або будівельником. Йдучи по життєвій дорозі, люди часто не помічають, як у них багато чого виходить, складається так, як вони хочуть. Вони виявилися в потрібному місці і в потрібний час. Їх ведуть по життю. А це і є допомога, за яку потрібно щогодини дякувати.

Я дуже часто відчуваю цю допомогу і дякую за найменший.

А як тільки щось не виходить, трапилася якась невдача, хвороба, людина починає стогнати: "Чому це сталося зі мною?" Я б відповіла словами мудрого байкаря І.А. Крилова: "А чи не бажаєте, кумушка на себе обернутися?" Витоки всіх невдач і своїх промахів потрібно шукати тільки в собі.

Коли людина сама заперечує допомогу, як ця допомога до нього повинна прийти? Вся справа в наших думках і настрою і чистоті наших помислів. Людина влаштована так, що негативний сприйняття йому ближче, ніж позитивне. Йому простіше закопатися в купу непотрібних йому проблем і сидіти пріНовомосковскть, шкодуючи себе. Чому Бог мені не допомагає? Тільки питання в цьому інший, чому ти собі не допомагаєш? Бог тобі допомагає, ти як мінімум живої і і можна знайти велику кількість позитивних моментів у твоєму житті, просто багато хто цього не хочуть бачити і чути.

Що б тобі допомогли все Вишньому сили. потрібно спочатку змінитися самому. І взяти за віру і твердження 100% без єдиної краплі сумніву "Бог мені не допомагає!" і тоді все зміниться і знайдуться виходи. яких так шукаєш.

А в своєму питанні "НЕ допомагає" люди відразу ставлять заборону на допомогу і ствердну відповідь. Не допомагає. тому що ти не хочеш нічого зробити для цього і не хочеш, що б тобі допомогли.

Схожі статті

  • Чому бог не допомагає, чому не чує, сім'я і віра

    Чому Бог не допомагає, чому не чує? Мир Вам, дорогі наші відвідувачі! Часом людина відчуває себе залишеним Богом. Чому виникає таке відчуття? Буває, молишся-молишся, а на душі все одно погано ... Чому Бог не допомагає, чому не чує? І якщо немає терпіння, то як його знайти? На даний запитання відповідає архімандрит Амвросій (Фонтріе): "У чому відчувається [...]

  • Чому будь-яка віра допомагає

    Чому до якої вірі прибігай (знахарі, бабки-змовниці, християнські вірування та інші) вона допомагає. Хто це контролює і не створюється резонансу, від того що все обращаються до різних

  • Чому в школах багато непотрібних і нецікавих предметів

    Я думаю, що завдання шкільної освіти, це дати початкові, базові знання з усіх життєвих предметів, не виділяючи якісь, тому-що маленький школяр в рідкісному випадку знає, що йому потім в