Чому потрібно повірити в ісуса саме на землі, а не прийшовши на небеса

Чому потрібно повірити в Ісуса саме на землі, а не прийшовши на небеса?

Цілком можливо, що будуть і такі люди, які повірять в Ісуса вже воскрес на Небесах, в Писанні ми Новомосковськ:

31. Коли ж прийде Син Людський у славі Своїй, і всі Анголи з Ним, тоді сяде на престолі слави Своєї,
32. і зберуться перед Ним усі народи; і Він відділить одного від, як відділяє вівчар овець від козлів;
33. І поставить Він вівці праворуч Себе, а козлів - по ліву.
34. Тоді скаже Цар тим, хто праворуч Його: Прийдіть, благословенні Отця Мого, наслідуйте Царство, уготоване вам від створення світу:
35. Бо я голодував, і ви дали мені їсти; жадав, і ви напоїли Мене; був мандрівником, і ви прийняли Мене;
36. Був нагий, і ви одягнули Мене; був хворий, і ви відвідали Мене; в темниці був, і ви прийшли до Мене.
37. Тоді праведники скажуть Йому у відповідь: Господи! коли ми бачили Тебе голодним, і нагодували? або спраглим, і напоїли?
38. Коли ми бачили Тебе мандрівником і прийняли? або нагим, і одягли?
39. Коли ми бачили Тебе хворим, або у в'язниці, і прийшли до Тебе?
40. І Цар скаже їм у відповідь: істинно кажу вам: так як ви зробили одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили.
(Св. Євангеліє від Матвія 25: 31-40)

Однак зауважте, ці люди не знали Ісуса, але жили згідно з Законом Божим в дусі Христовому. У них не було можливості дізнатися про Ісуса, але вони слухалися віяння Святого Духа і нехай вони роблять справедливості.

41. Тоді скаже й тим, хто ліворуч: Ідіть ви від Мене, прокляті, у вогонь вічний, уготований дияволу і ангелам його:
42. Бо я голодував, і ви не дали мені їсти; жадав, і ви не напоїли Мене;
43. мандрівником Я був і не прийняли Мене; був нагий і не зодягли ви Мене, слабий і в в'язниці і Мене не відвідали Мене.
44. Тоді і вони скажуть Йому у відповідь: Господи! коли ми бачили Тебе голодним, або спраглим, або мандрівником, чи нагого, чи недужого, чи в в'язниці і не послужили Тобі?
45. Тоді скаже їм у відповідь: істинно кажу вам: так як ви не зробили цього одному з менших, то не зробили Мені.
46. ​​І підуть на вічную муку, а праведники в життя вічне.
(Св. Євангеліє від Матвія 25: 41-46)

У Писанні ми так само Новомосковськ слова Ісуса:

Вся справа в тому, що вічна подальша доля людини вирішується зараз, а не буде вирішуватися при воскресінні на небесах. Писання каже, що спочатку воскреснуть ті, хто прийняв на землі Ісуса як свого Спасителя, а потім вже воскреснуть ті, хто відкинув Його (див. Книга Об'явлення 20 гл.). Вся справа в тому, що якщо ми не приймаємо Ісуса, то ми стаємо прислужниками сатани. Хочемо ми того, чи ні, але диявол бере нас під свій контроль, якщо ми не маємо захисту від Бога. І тому навіть наші родичі, які не прийняли Ісуса, виявляться під контролем сатани і будуть переслідувати нас, виправдовуючи свої дії благими намірами.

Сьогодні говорити про Христа як про Спасителя, з мирської точки зору, не вигідно. Часто люди сміються над твоєю вірою, часом навіть доводиться терпіти труднощі, гоніння, утиски за віру в Ісуса. Легше жити тут на землі як все, а вже потім воскреснути і повірити в Ісуса, як в Господа, коли все вже і так побачать Ісуса у славі Його.

Однак так скаже людина невіруюча, сторонній Ісуса. Всякий же, хто знає Ісуса особисто, як свого Спасителя, вже тут на Землі радіє цій дружбі і з нетерпінням чекає другого пришестя Ісуса, щоб скоріше зустрітися з Ним і з вдячністю за вчинене порятунок, дружньо обійняти Його.

Одного разу Ісус сказав про себе: "Я дорога, і правда, і життя." (Св. Євангеліє від Іоанна 14: 6). З особистого досвіду можу сказати, що це дійсно так. Ісус є той, хто дає сенс життя кожної заблудшей, стомленої гріхом, душі. якщо людина усвідомлює свою потребу в зціленні. І дружба з Ісусом вже зараз, на Землі, є не обмеженням, а великим перевагою для людини.

Божих благословень Вам!

Схожі статті