Що робити, якщо ви побачили нло практичні поради

Що робити, якщо ви побачили НЛО?

Якщо коли-небудь в небі або на землі вам доведеться побачити щось незвичайне (незнайомі світяться об'єкти, дивні людиноподібні фігури) - ні в якому разі не слід проявляти цікавості або страху. Страх - улюблена зброя демонів: з тим, хто злякався, можна робити все що завгодно. Не випадково багато контактери описують стан паралізуючого страху при зустрічах з "прибульцями".

Пам'ятайте, що у вас є захист, про яку ми розповідали вище: сила хреста і молитви до Бога. У перші ж секунди появи НЛО або "прибульців" слід, не витрачаючи часу на розглядання відбувається, осяяти себе правильним хресним знаменням (складеними трьома пальцями накласти "друк" на лоб, на черево, на праве і ліве плече, коли сказав: "В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь "). потім перехрестити "об'єкт" і закликати на допомогу Господа, Матір Божу і Ангела-хранителя. Зазвичай православні в таких випадках Новомосковскют молитви Чесний Хрест ( "Да воскресне Бог і розбіжаться вороги Його"). 90-й псалом ( "Живий у допомозі Вишнього"). молитву "Отче наш". Ісусову молитву (вони надруковані в православних молитвословах, які можна знайти в кожному храмі, деякі з необхідних молитов ви знайдете в кінці книги). Але якщо ви не знаєте ніяких молитов, то навіть найпростіші слова, повторювані з гарячою вірою і благанням про допомогу (наприклад, "Господи, помилуй. Господи, допоможи. Господи, захисти!"). будуть почуті Богом, і ви отримаєте благодатний захист в небезпечний для вас момент.

Ні в якому разі не можна вступати в спілкування з появою перед вами світяться істотами, заглядати їм в очі. Часто буває достатньо один раз осяяти їх хресним знаменням, щоб мана безслідно зникло. Демони безсилі перед силою хреста і молитви і нічого не зможуть вам зробити, якщо не буде це попущено Богом. Потурання ж трапляється часто для напоумлення, якщо людина свідомо шукав контакту з темною силою (наприклад, подумки або під час окультного сеансу, під час медитації закликав "вищі сили", "позаземний розум", "дух" будь-якої знаменитості і т. Д .).

Захищає нас від підступів лукавого і натільний хрест, надітий не як прикрасу або "талісман на всякий випадок", але з вірою в спокутну силу хресної жертви Спасителя. Тоді між людиною і темною силою стає Сам Господь.

Схожі статті