Що таке страшний суд божий і коли він буде

Багато різних пророцтв існує на цю тему. Знову ж таки, спробуємо відповісти на дані питання, перш за все, з точки зору езотерики, але максимально доступною мовою. Сподіваюся все, і навіть ті, хто не знайомий з езотерикою глибоко, зрозуміє про що йде мова в даній статті :)

Що таке Страшний Суд божий? По суті, це час, коли всі люди і істоти цього світу, по Волі Бога. платять за рахунками, за всі свої добрі і злі діяння вчинені за весь час свого існування. Це час підведення всіх підсумків!

І ті, хто не зрадили Бога. Світло, Добро. свою Душу - будуть вписані в книгу життя і тільки вони увійдуть в епоху духовного відродження (після страшного суду), а потім і в Золотий Вік (7 раса) в рядах воїнства божого в Ієрархію Світла.

А ті, хто не потраплять до книги життя - будуть вписані в книгу мертвих, і після підбиття всіх підсумків на Небесах, будуть знищені або відправлені в світи пекла назавжди (на інші планети і навіть в інші Всесвіти).

Хто потрапить до книги Мертвих? Ті людські душі і істоти тонкого світу. у яких чаша Зла переважує, тобто наповнена їх злими справами більше, ніж чаша Добра.

За що людина, його душа буде вписано в книгу мертвих? За зраду Бога, через зло і помисли, за руйнування своєї душі пороками. шкідливими звичками, невір'ям, за зречення від Бога і невіра в Нього, за продажність і торгівлю своєї Душею і тілом, за служіння мамоні (грошей), нерозвиненість своєї душі, і т.д.

Хто і за що буде вписана в книгу Життя, а значить врятований? Ті душі (люди), які на ділі і всім своїм життям зробили вибір Світлого Шляху, ті, хто бореться за Добро проти Зла. хто постійно працює над собою і розвивається: знищує в собі порок, слабкість, негативні якості і емоції, і формує сильні і гідні якості і чесноти.

Що таке страшний суд божий і коли він буде

Коли почнеться страшний суд? Страшний суд вже йде і ще буде тривати. Кожна людина, кожна душа за останні пару десятків років і наступні пару десятків років - зробила, робить або буде робити свій вибір, підтверджуючи його життям, на яку сторону вона стає: на сторону Добра або на шлях Зла. Без уваги і без вибору не залишиться ніхто!

Звичайно, весь цей час на Землі - це час катаклізмів, воєн, безлічі смертей і т.п. Тому що, йде велика битва Добра і Зла за людські Душі. І кожна людина повинна визначитися на чиєму боці і за кого він бореться. Ще раз, поза цієї битви не зможе залишитися ніхто! Пропоную і вам відповісти для себе на питання - на чиєму боці, за кого і за що воюєте Ви?

Основна битва, безумовно, йде не в фізичному (матеріальному) світі, а в світі тонкому, в світі Бога, ангелів і Душ. Ця битва прихована від більшості людських очей, хоча душі багатьох приймають в ній безпосередню участь.

Багато з тих, хто вже безповоротно потрапили в книгу мертвих - живуть останню життя на Землі, а потім будуть покликані до відповіді (знищені або відправлені в темні світи). Такі люди, чорні душі - відзначені на енергетичному рівні знаком черепа. Екстрасенси і Цілителі володіють екстрасенсорними здібностями можуть бачити ці засуджені душі по друку черепа, яка стоїть на їх енергосистемах, атрибутах, а у кого-то навіть на лобі.

Чи багато таких засуджених душ? Так багато, дуже багато!

Повстануть чи мертві? Ну, з могил ніхто вставати не буде, на фізичному рівні :) Але потрібно розуміти, що в людських тілах, на Землі зараз живуть не тільки божественні людські душі, а й темні істоти (асури), і навіть душі тварин, втілених в тіло людини (т.зв. перевертні). І останніх дуже багато.

Напевно той факт, що в образі людини на Землі зараз живе багато втілених темних істот, асуров і називається повстання мертвих. Вони то найактивніше і запускають на нашій планеті, в суспільстві руйнівні і злочинні процеси.

Якщо у вас виникнуть питання - пишіть мені)

З повагою, Василь Василенко

Схожі статті

  • Страшний суд божий і коли він настане

    Страшний суд божий і коли він настане? Ще одна жива тема і яке хвилює багатьох християн, та й не тільки християн, питання. Думаю, важливо до розумію цього питання підходить без фанатизму, враховуючи

  • Що таке промисел Божий студопедія

    Що таке Промисел Божий? - В першу чергу Промисел Божий на-правлю на збереження життя людини, адже ми знаємо, що Бог смерті не створив. Один військовий лікар розповідав мені, як під час