Що значить «по вірі вашій

Що значить «по вірі вашій

Нікому нічого не нагадує?

«Ісус же сказав їм: Через ваше невірство Бо поправді кажу вам: якщо ви будете мати віру з гірчичне зерно і скажете горі цій: «Перейди звідси туди», і вона перейде; і нічого не матимете неможливого! (Мф.17: 20). »

Цікаво так? Зеланд «заперечує будь-яку віру», але практично повторює слова Ісуса.

Ще більш цікавим є те, що всі тлумачі-християни начисто заперечують БУКВАЛЬНИЙ СЕНС цієї фрази Ісуса, а атеїст Зеланд стверджує те ж саме.

Інакше кажучи, Реальність - це те ПРО ЩО МИ ВІРИМО, що це Реальність. Немає і за визначенням не може бути Об'єктивною Реальності. Реальність - це сума наших внутрішніх шаблонів, про які ми ВІРИМО, що це ІСТИНА.

Якщо на кінець 19 століття вчені заявили, що вони дізналися все що можна було дізнатися, то на початок 21 століття виявилося, що все «наукові знання» не більше ніж нічим не обґрунтовані гіпотези.
А раз наукових знань немає, то залишається одна Віра.

Що стосується Зеланда, то тут все гранично ясно - для того щоб його система працювала ПОТРІБНО ВІРИТИ, що Світ саме такий які його описує Зеланд. І знову він не перший -

«25 А о четвертій сторожі ночі пішов до них Ісус, ідучи по морю.
26 Як побачили ж учні, що йде Він по морю, то настрашилися та й казали: Мара! І від страху вони закричали.
27 Але Ісус до них зараз озвався й сказав: Заспокойтесь, це Я, не бійтеся.
28 Петро ж відповів і сказав: Господи! якщо це Ти, звели, щоб прийшов я до Тебе по воді.
29 Він же сказав йому: Іди. І, вийшовши з човна, Петро став іти по воді, щоб підійти до Ісуса,
30 Але, бачачи велику бурю, злякався, і, почавши тонути, закричав: Господи! Врятуй мене.
31 І зараз Ісус простяг руку й схопив його і каже йому: Маловіре навіщо ти засумнівався?
32 І, коли увійшли вони в човен, вітер стих.
33 А ті, що в човні вклонились Йому та сказали: Ти справді Син Божий.

І як тут не крути, і Ісус і Зеланд говорять про одне й те ж - вираз «За Вірі вашій воздасться вам» цілком виразно означає - «У що вірите - то і отримаєте».

Хто вірить в Зеланда - отримає Світ виконуючий будь-яке твоє бажання. Хто вірить в Карму - отримає кармічний батіг.

Сьогодні у мене немає настрій вчити тебе - можеш не відповідати, я по вівторках не подав. Текст прихований розгорнути

Мені немає потреби розбиратися в Зеландія так само ретельно.
Досить Вчення Ісуса.

- "Я по вівторках не подав."

Мені подавати і не потрібно. Максимум, в чому я можу бути зацікавлений - в розумному і конструктивному співрозмовника. По першому параметру судити не беруся. За другим же Ви точно не проходите.
Текст прихований розгорнути