Страшний суд божий і коли він настане

Страшний суд божий і коли він настане?

Ще одна жива тема і яке хвилює багатьох християн, та й не тільки християн, питання. Думаю, важливо до розумію цього питання підходить без фанатизму, з огляду на реалії сучасного світу. Так, якщо подивитися на життя мільйонів і мільярдів нині живих людей, можна зробити висновок, що страшний суд вже йде.

Але давайте про все по порядку.

Що таке Страшний суд божий і коли він буде?

Друга частина питання від нашого постійного відвідувача Ігоря про страшний суд. Першу частину - «Чи буде друге пришестя Христа?» Сподіваюся ви проНовомосковсклі. Питання, на який я відповідаю в цій статті звучить так: чи буде страшний суд? повстануть чи мерці? і коли все це відбудеться?

Багато різних пророцтв існує на цю тему. Знову ж таки, спробуємо відповісти на дані питання, перш за все, з точки зору езотерики, але максимально доступною мовою. Сподіваюся все, і навіть ті, хто не знайомий з езотерикою глибоко, зрозуміє про що йде мова в даній статті :)

Що таке Страшний Суд божий? По суті, це час, коли всі люди і істоти цього світу, по Волі Бога, платять за рахунками, за всі свої добрі і злі діяння вчинені за весь час свого існування. Це час підведення всіх підсумків!

І ті, хто не зрадили Бога, Світло, Добро, свою Душу - будуть вписані в книгу життя і тільки вони увійдуть в епоху духовного відродження (після страшного суду), а потім і в Золотий Вік (7 раса) в рядах воїнства божого в Ієрархію світу.

А ті, хто не потраплять до книги життя - будуть вписані в книгу мертвих, і після підбиття всіх підсумків на Небесах, будуть знищені або відправлені в світи пекла назавжди (на інші планети і навіть в інші Всесвіти).

Хто потрапить до книги Мертвих? Ті людські душі і істоти тонкого світу, у яких чаша Зла переважує, тобто наповнена їх злими справами більше, ніж чаша Добра.

За що людина, його душа буде вписано в книгу мертвих? За зраду Бога, через зло і помисли, за руйнування своєї душі пороками, шкідливими звичками, невір'ям, за зречення від Бога і невіра в Нього, за продажність і торгівлю своєї Душею і тілом, за служіння мамоні (грошей), нерозвиненість своєї душі , і т.д.

Хто і за що буде вписана в книгу Життя, а значить врятований? Ті душі (люди), які на ділі і всім своїм життям зробили вибір Світлого Шляху, ті, хто бореться за Добро проти Зла, хто постійно працює над собою і розвивається: знищує в собі порок, слабкість, негативні якості і емоції, і формує сильні і гідні якості і чесноти.

Коли почнеться страшний суд? Страшний суд вже йде і ще буде тривати. Кожна людина, кожна душа за останні пару десятків років і наступні пару десятків років - зробила, робить або буде робити свій вибір, підтверджуючи його життям, на яку сторону вона стає: на сторону Добра або на шлях Зла. Без уваги і без вибору не залишиться ніхто!

Звичайно, весь цей час на Землі - це час катаклізмів, воєн, безлічі смертей і т.п. Тому що, йде велика битва Добра і Зла за людські Душі. І кожна людина повинна визначитися на чиєму боці і за кого він бореться. Ще раз, поза цієї битви не зможе залишитися ніхто! Пропоную і вам відповісти для себе на питання - на чиєму боці, за кого і за що воюєте Ви?

Основна битва, безумовно, йде не в фізичному (матеріальному) світі, а в світі тонкому, в світі Бога, ангелів і Душ. Ця битва прихована від більшості людських очей, хоча душі багатьох приймають в ній безпосередню участь.

Багато з тих, хто вже безповоротно потрапили в книгу мертвих - живуть останню життя на Землі, а потім будуть покликані до відповіді (знищені або відправлені в темні світи). Такі люди, чорні душі - відзначені на енергетичному рівні знаком черепа. Екстрасенси і Цілителі володіють екстрасенсорними здібностями можуть бачити ці засуджені душі по друку черепа, яка стоїть на їх енергосистемах, атрибутах, а у кого-то навіть на лобі.

Чи багато таких засуджених душ? Так багато, дуже багато!

Повстануть чи мертві? Ну, з могил ніхто вставати не буде, на фізичному рівні :) Але потрібно розуміти, що в людських тілах, на Землі зараз живуть не тільки божественні людські душі, а й темні істоти (асури), і навіть душі тварин, втілених в тіло людини (т.зв. перевертні). І останніх дуже багато.

Напевно той факт, що в образі людини на Землі зараз живе багато втілених темних істот, асуров і називається повстання мертвих. Вони то найактивніше і запускають на нашій планеті, в суспільстві руйнівні і злочинні процеси.

З повагою, Василь Василенко

jasvami

Насправді, "Страшний суд" - розтин Христом нинішнього пришестя, страшних помилок людства в області пізнання істини.

«Суд» - процес визначення якісного стану духу і складання планів його подальшого розвитку.

«Судити» - управляти, керувати процесом навчання втілених духів,

вказувати на помилки в пізнанні істини, - засуджувати невігластво і помилки, розкривати сутність антихриста, воссевшего на престолі Його Церкви. розділити людство на "баранів" і "ягнят"!

Під "записаними в книгу життя", слід мати на увазі тих духів. хто здасть випускні іспити в Земний школі, в даному колі життя і перейде в Царство Небесне.

Під записаними в "книгу мертвих" - тих хто продовжить своє вдосконалення на новій Землі, де так само будуть царювати смерть, різні муки.

"Мертве повстають" постійно від створення світу, бо народження нової людини - воскресіння з мертвих колишнього духу, що жив в іншому, вже померлого тілі.

Snejok

Ігор, як душа задає питання про реалії свого життя, і відповідь Василенко його більше устроіт.і виходить що темні відвойовують душі-губят.еслі Вам дійсно цікаво порятунок душі людини, то Давати треба знання, одними закликом не обійдешся ..

Перебуваючи на земній плані в образі, людина на відміну від інших енерго систем пріімущественно займається споживанням, а заповідано споживані енергоресурси трансформувати в полемислі! -тим самим відшкодовувати витрати світобудови на втілення і брати участь в перетворенні планети.еслі людина усувається від місії-живе в негативному потенціалі (мертвий), і є джерелом (позитивно заряджених) коли здатний бути зрячим _ещё при втіленні рассНовомосковскться з витратами світобудови для його народження і в подальшому конструктивної думкою брати участь в перетворення Землі, разом з нею стаючи священним.

Темні потрібні для просвітлення тих, хто не хоче сам, а може тільки з під палки.

Тобто поганих, ні! А ось перевиховати темних у людини можливостей більше. Самі пособі темні, це конгломерат енергій деструктивного свойства.церковь належить темним, але її функція (місія), зберегти знанія.ітакво всьому ..

jasvami

Перевірений

А Ви забули притчу про зниклу вівцю? Наведу цитату зі статті «Наочні уроки Христа» Олени Уайт (все вже написано про все вже сказано- не треба винаходити велосипед). ". У притчі пастир виходить шукати тільки одну вівцю - найменшу величину. Але, якби була тільки одна заблукала душа, Христос помер би за неї одну.Овца, яка загубилася з хліва, саме безпорадне з усіх створінь. Вона повинна бути знайдена пастирем , тому що вона не може знайти сама дорогу назад. Так і з душею, віддалений від Бога; вона безпорадна, як заблукала вівця, і, якщо Божественна любов не прийде їй на допомогу, вони ніколи не зможе знайти свого шляху до Богу.Бог зробив перший рух. у той час, як ти перебувала в стані вос Стань проти Нього, Він вийшов стягнути тебе. З ніжним серцем пастиря Він залишив дев'яносто дев'ять і пішов в пустелю, щоб знайти одного заблукав. Душу, забиту і поранену і близьку до загибелі, Він оточує Своїми обіймами любові і радісно несе її в притулок безпеки.

Він закликає своїх друзів і сусідів, кажучи їм: «Радійте зі мною, я знайшов мою загублену». Так, коли заблукала душа знайдена великим Пастирем овець, небеса і земля з'єднуються в подяці і радості.

«На небі радітимуть більш за одного грішника, що кається, ніж за дев'яносто дев'ять праведників, що не потребують покаяння». Ви, фарисеї, сказав Христос, дивіться на себе, як на улюбленців небес. Ви думаєте, що ви благодаттю у вашій власній праведності. Знайте тоді, що, якщо ви не маєте потребу в покаянні, Моя місія не для вас. Ці бідні душі, які відчувають свою убогість і гріховність, суть ті, кого Я прийшов, щоб знайти. Ви скаржитесь і нарікайте, коли одна з цих душ приєднується до Мене, але знайте, що ангели радіють і пісня перемоги звучить на небесах.

Якщо заблукала вівця не приведена назад в хлів, вона блукає, поки не загине. І багато душ ідуть до смерті, тому що немає руки, простягнутої щоб врятувати їх. Ці помиляються можуть здаватися черствими і байдужими, але, якби вони отримали ті ж переваги, які отримали інші, вони могли б проявити далеко більшого благородства душі і великі таланти корисності. Ангели шкодують цих заблукали. Ангели плачуть в той час, як людські очі сухі і серця закриті для жалю.

О, потрібно глибоке, чіпає душу співчуття до випробовуваним і помиляється! О, потрібно більше Христового Духа і менше, далеко менше, свого! "

Як Ви нескінченно далекі jasvami

від цього Пастиря, як Ви мізерно малі з цим Духом! Мені більше додати нічого, по-моєму, і так все ясно з Вашої роллю

jasvami

** Як Ви нескінченно далекі jasvami

від цього Пастиря **

- Від ваших фантазій про Пастиря?

Перевірений

jasvami

Притча служить для ідеально-казкового відображення. Ми ж говоримо про реалії.

У вашій палаті цього не розуміють.

Snejok

У темі друге пришестя, я Вам на пальцях пояснив ..

Друге, що не числове понятіе.второе прішествіе- шлях шляху, трійця-торіца.всё що Вам слід було, перейнятися розумінням слова, вторити.

jasvami

Схожі статті

  • Що таке страшний суд божий і коли він буде

    Що таке Страшний суд божий і коли він буде? Що таке Страшний Суд божий? По суті, це час, коли всі люди і істоти цього світу, по Волі Бога, платять за рахунками, за всі свої добрі і злі діяння вчинені за весь час свого існування.

  • Промисел божий

    Невпинне дію в світі всеблагої, всепремудрой і всемогутньою волі Божої, все звертає на добро і спрямовуючої до вічного спасіння кожної людини в

  • Чим чорт не жартує а чим чорт жартує з ким чорт жартує коли чорт жартує

    Головне не пдлодіть сутностей понад необхідне. Приказка ця застосовується коли очікується малоймовірна подія. Коли говорять "чим чорт не жартує", то мають на увазі "а раптом вийде". Тобто ма